En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Özellikle duyar ve altın materyallerin başüstüneğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

l Duman sızıntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını rabıtalı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu yer dirilik kaybı olmaması derunin önemlidir.

BİST ismi şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları külliyen BİST'e ilgili olup, yine yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Bir öbür şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Yangın baplarını çıplak saklamak yürekin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın ayrımlı varyasyonları vardır. Buna model şekilde kapıları kilitli bürümek dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Mafevkda önem kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapıları son kadar önemlidir. Yangını kontrolör şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz muhtevain yürek pili gibidir! Bu blog yazısında kapı fiyatlarını ve sizin Yangın Kapısı bâtınin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen deruneriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken özen edilmesi gereken en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Report this wiki page