En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapısı montajı top meraklı şekilde örgülması gereken ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıdem üründe yanlış strüktürlmaması müstelzim bir ustalıklemdir.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın üzere durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı midein elverişli konumda olur.

Yapıda yangın çıkması halinde kıvılcım ve duman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilişkilı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Kesme adetsı: Binaların tabaka nüshası kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir kıta müstacel çıkış kapısı mevki almalıdır. Faik katlı strüktürlarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Asayiş: Ivedili çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an vazıh olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı teselsül otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolayca açılabilmektedir.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya doğru ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet kırmızııyoruz.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar elleme ise buna rabıtlı olarak Yangın Merdiveni Kapısı da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek geriışını getirmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page